sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Toinen vuodenaika eli Kesä :)

Loppukevät ja kesän alku ovat menneet muissa tohinoissa ja varsinainen tuunailu on jäänyt lähes kokonaan. Kevät tuunaillut on olleet taimien kanssa touhuilua ja opiskelujen päätökseen saattaminen ja valmistuminen "unelmieni" ammattiin, vei ajan ihan kokonaan muulta hommailulta. Nyt kuitenkin alkoi loma, joten jotain pientä varmaankin saan jo aikaiseksi.


4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Ihana rakas kesä
on vihdoinkin täällä! =)

TuijaH. kirjoitti...

Vihdoinkin niin. Mie yritän olla ajattelematta nyt lomalla ollessa mikä päivä on meneillään, ettei tuntuisi niin nopealta tämä ajanjuoksu.

Unknown kirjoitti...

Sulla on terhakan näköisiä taimia, minä en ymmärrä MIKSI minä en saa basilikaa oikein kasvamaan itselläni.Taas ostin pari tainta ja laitoin sinkkiastiaan muiden yrittien kanssa, eilen just kattelin niitä, olivat aika surkean näköisiä....;=( en kyllä omasta mielestäni anna niille liikaakaan vettä, Onko sulla vinkkejä?

TuijaH. kirjoitti...

Basilika on vähän oikullinen. Lämpöä se tarvitsee paljon ja viime päivät onkin olleet sille aivan liian kylmiä. Se onkin paras kasvattaa omassa ruukussaan että saa tarpeentullen sisälle lämpimään.