sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Viimeisiä samettiruusuja

Koska yöllä näyttää tulevan pakkasta, raaskin kerätä korillisen Samettiruusuja kranssia varten. Parsanoksat taipuivat pörröiseksi pohjaksi ja muutaman Meiraminkukan sidoin siihen vastavärinä korostamaan hehkeää oranssia.


Lyhtykoisoista tuli tänä vuonna ensimmäinen kunnollinen "sato". Aikaisempina kesinä on ylimmät kukinnot jääneet vihreiksi tai sade on hakannut ne maahan ennen aikojaan. Kuuma kesä siis oli ainakin näille suotuisa. Osan olen siirtänyt kuivempaan paikkaan kasvamaan. Siellä varret jäivät lyhyiksi mutta kukat olivat tiiviimmässä rivissä ja väri tummempi. Kuivatut kukinnot odottelevat nyt lasipurkissa ideaa jonka voisin toteuttaa halloweenikoristeeksi.

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

A I V A N super ihania...olet tosi taitava kaimaseni tekemään nuita kransseja...miekin tahtosin ostata, mutta meen vaan kun duracel-pupu taas varastoon ja takas, varastoon ja takas, ja koko ajan kannan jotain johonkin...
Mut kohta on kaikki talvensuojassa.

TuijaH. kirjoitti...

Niinhän munkin olisi pitänyt tehdä mutta kun ajattelin että huomenna nuo sametiruusut voivat olla mustia, paleltuneita lönttejä vain...
Yritän huomenna jatkaa istutus ja siivousjuttuja ennen töihin menoa.

SariW kirjoitti...

Tämä blogisi on tosi ihana. Jännä etten ole sitä aiemmin huomannut...
Upea kranssi !
Olen tässä pari vuotta miettinyt paikkaa tuolle lyhtykoisolle, kun se leviää juurista niin kovin. Sellaista aurinkoista paikkaa, jossa se saisi levitä, ei olekaan helppo löytää, meidän pihalta ; )

Eva-Liisa kirjoitti...

Siis aivan ihania, olet tosi taitava käsistäsi. ei voi muuta kuin ihailla!!!

Hallatar kirjoitti...

Oransseja ihanuuksia. =)

Eija kirjoitti...

Vau mikä kranssi, aivan mahtavan hieno!! Kukkii minullakin vielä samettikukat, mutta ei niistä kyllä mitään muuta synny.

TuijaH. kirjoitti...

Kiitos kaikille :D

Eija, ei tuo ole vaikea tehdä. Pujottelin vain kukat ohueeseen rautalankaan jonka kieputin parsanoksa-rinkulan ympärille.

Vee kirjoitti...

Aivan ihanan upea kranssi. Kerrassaan!!!

seijastiina kirjoitti...

Värikästä kauneutta, iloa silmälle.
Ihania tarvikkeita, kransseja ja tuo kollaasi aivan upea ♥

Nicole kirjoitti...

Ihania syysvärejä! Kranssi on upea!

Mukavaa sunnutaipäivää!

Nicole