lauantai 26. marraskuuta 2011

Malttamattomat amaryllikset


Jouluamarylliksistä kaksi jo kukkii ja huomenna on vasta ensimmäinen adventti. Kiva että kukkii ja vielä nämä advettiin sopivat, valkea ja punavalkoinen.


Kynttilöiksi valitsin tällä kertaa erilaiset, punaiset kynttilät, kun aina on ollut valkoiset. 
Maria sai kaulaansa ruusunnupuista tehdyn seppeleen. Keräsin Bengalinruusun pikkuruisia nuppuja ja pujotin ne lankaan. Nyt kun ne jo ehtivät kuivahtaa, ne pienenivät vielä entisestään. Ihan oikeita ruusunnuppuja, pienen pieniä, vain noin 6mm kokoisia. :)


Joulun odotus hiipii jo pikkuhiljaa kuistilta muihin huoneisiin.1 kommentti:

Karolina kirjoitti...

Hei kaikki Puutarha Ystävät!
Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

Ihanan Jouluista!