maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulu :)

Jouluaattoaamu "valkeni" lumisateessa ja maa oli valkoinen. Tosin sitä kesti vain päivän, sitten alkoi sade ja nyt lumi on muisto vain. Eilen vein linnuille niille kookosrasvasta ja siemensekoituksesta valmistamani joulukakun. Kakkuvuoassa siitä tuli ihan nättikin ja puolukanvarvuilla sen vielä koristelin.
Siitä riittää nyt haukata kunnon suupaloja myös oravan ja varmasti isommatkin linnut tulevat nauttimaan siitä oman osansa. 
Tulkoon vain kaikki, myrsky tekee tuloaan ja lintuset on kylmissään lajiin katsomatta. Teen sitten uuden kun tämä on syöty. Puutarhapöydällä jäi kuva ottamatta, toivottavasti tänään ehdin kuvata sen ennenkuin se on kokonaan syöty.


6 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hyvää Tapaninpäivää! Kyllä lintujen kelpaa herkutella!

Unknown kirjoitti...

Ihanaa kun olet niin ajattelevainen myös pikkulinnuille ja oraville.Kyllä noista kelpaa syödä.

Täällä on hirveä tuuli ja tuiverrus, puut on ihan vaakatasossa ja piti käydä alaterassilta ikkunanpokia pelastamssa, kun heiluivat uhkaavasti. Olishan tuota toivonut,että edes vähän olisi lunta ollut, joulun kunniaksi.

Terkkusin Tuija

Hallatar kirjoitti...

Olet ihana! <3

TuijaH. kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka :)

Tuija,kun ei minulla tässä kotona ole enää huolehdittavana kuin Hilma kisu, niin ehdin hyvin lintuja ja oravia syötellä. :)

Una.. <3 sie ite oot. :)

Eeviregina kirjoitti...

Jotenkin mulla on jäänyt tämä blogisi katsomatta. Voi kuinka upeita juttuja täältä löytyikään!
Huovutetut työt ovat kauniita! Samoin ikkunaruudut keittiössä! Mulla kukkii myös joulukaktukset, punainen ja valkoinen ja tänä vuonna ostin jouluasetelmiini vaaleanpunaisia kaktuksia.
Hyvää ja onnellista uutta vuotta!

TuijaH. kirjoitti...

Hei Eeviregina. Kiva että löysit tännekin. Aika hiljaistahan täällä on ollut ja yksinäni vain useinmiten höpisen. :)