perjantai 16. joulukuuta 2011

Puutarhan jouluvalot


Joulukuun 16.pv. kello on 6:24, sade pieksää peltikattoa ja tuuli kolistelee sitä vielä lisää. On kuin syysmyrsky... tänäänkin, ja ihan vielä pimeää. 
Katselin parin edellisen talven kuvia ja vaikka en lumitöistä niin kovasti paljon tykkääkään, kyllä näytti ihanalta kun puut ja pensaat olivat lumen peitossa ja hanki hohti miljoonin timantein auringonpaisteessa.


Nyt kun lapset on lentäneet pois pesästä, on joulunvietto muuttunut. Tänä vuonna olen vielä töissäkin jouluna, niin että nyt on tulossa aivan erilainen joulu kuin koskaan aikaisemmin. Mies ei hirmuisesti joulutouhuista perusta ja tuntuukin että laittelen tässä vaan itselleni. Haikeaa, tosi haikeaa ja vähän turhan tuntuista...

Pihakeittiön ja kasvihuoneen valot tuikkivat pimeydessä, lyhdytkin on pitänyt laitella suojaan, sillä sade sammuttaa jopa niiden kynttilät. 
Grilliruoka maistuu hyvältä joulukuussakin. Voisi varmaan avata grillikauden uudelleen kun näyttää näitä kelejä piisaavan. Pääsisi paljon vähemmällä siivoamisellakin kun viettäisi joulun tuolla puutarhassa. Pikkuinen pihakeittiö on siisti jo syyssiivouksen jäljiltä, taidankin levittää sen pöydälle joululiinan ja ripustella pallot kynttelikköön ja olla vaan. Ensin on kuitenkin haettava sitä grillattavaa kaupasta... ja loput joululahjat. :)Pikkujoulut puutarhakeittiössä :)

3 kommenttia:

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihana päivitys. Grillattava pihamaalla maituisi varmaan hyvältä! Nautin katsella pihapiiri kuvia kun täällä ei niitä liioin ole. Meillä lähenee myös aika että kaksin vietämme joulua ja voin vain arvata että tuntuu uudelta tilanteelta. Hyviä hetkiä alkavaan viikonloppuun :)

TuijaH. kirjoitti...

Kiitos Marie Elisabeth, sinulle toivon niitä myös. :)

Hallatar kirjoitti...

Waudeee!!! =)

Kyllä sie ilahdutat MONIA näillä ihanuuksilla, valoilla pimeydessä. =) <3